Midweek Duinrell 18 juli – 22 juli

Verslag Midweek Duinrell te Wassenaar

6 grotere gezinnen (12 volwassenen en 23 kinderen in de leeftijd van 3 tot 17 jaar) verbleven van 18 juli tot en met 22 juli in een Comfort Duingalow op Attractiepark Duinrell te Wassenaar. De meeste gezinnen beschikten over eigen vervoer, voor sommige gezinnen is het vervoer door de Vakantiebank Delft geregeld. De deelnemers zorgden in deze midweek zelf voor de maaltijden.

Het gezelschap bestond uit Nederlandse, Syrische en Afghaanse families, die gebruik konden maken van hun eigen comfortabele Duingalow (o.a. voorzien van magnetron, vaatwasser en WIFI), alle attracties van Duinrell en voor extra gebruik van het TIKIbad.

Door het mooie weer werd er intensief gebruik gemaakt (en genoten) van het TIKIbad. Ook ‘s-avonds was er voor iedereen wat te doen.

Op vrijdag bij het uitchecken was te zien dat iedereen genoten had, maar zowel de kinderen als de ouders waren behoorlijk moe van het deelnemen aan alle activiteiten. Mede door het mooie weer en de onderlinge saamhorigheid tussen families is deze vakantie zeer geslaagd.

Enkele reactie waren:

We zijn heel blij geworden in duirenell. We hebben daar barbecue gedaan met mijn gezin en we zijn naar het zwembad gegaan. We zijn ook naar achtbanen gegaan, naar auto’s, kikkers fiets en naar schommelen. Ook naar boot in het water was heel leuk. In het zwembad ik en mijn kleine zusje zijn we naar het glijbanen gegaan.

 Groetjes Ahmed

 

Heel veel bedankt voor de vakantie week die wij heben gehad was supper leuk en heb echt er van genoten we hebben veel leuke dingen gedaan zo alls Tikibad en alle leuk André attractie en heel leuk dat we dit jaar mochten van jullie op vakantie en hopen  dat we misschien in de komende jaren ook nog een keer op vakantie mogen

Mohammed 

 

Ik ben Levi 12 jaar en ben een weekje naar duinrell geweest en me neefje ryan was ook mee van 12 en me moeder me zusjes van 4 en 5 en me oma we hebben een hele leuke tijd gehad heerlijk gezwommen binnen en buiten en dit was erg leuk…..

Her huisje as erg mooi en het pretpark was ook leuk…..zijn ook uiteten geweest bij het la place restaurant en date ten was lekker…. Dus we hebben een top week gehad bedankt vakantiebank!!!

 

De Vakantiebank Delft dankt namens de deelnemers de sponsoren, die deze Midweek Duinrell mogelijk gemaakt hebben.

 

Wie:                         Gezinnen met basisschoolkinderen

Wanneer:                Zomervakantie maandag 18 juli – 22 juli 2022

 

Waar:                       Comfort bungalows op attractiepark Duinrell

 

Bijzonderheden: Vervoer heen en terug met auto’s/bus vanaf opstapplek Delft, 3/4 overnachtingen in eigen 6 persoons comfort-duingalow. Dagelijks toegang attractiepark en 2 uur toegang tot het Tikibad. Voor ontbijt, lunch en avondeten zorg je zelf.
In Attractiepark Duinrell is het genieten van geweldige attracties en veel vermaak voor kinderen. De comfort-duingalow is een prima plek om je even rustig met de kinderen terug te trekken als je je in het Attractiepark hebt vermaakt. Deze duingalows hebben drie slaapkamers; één met een tweepersoonsbed, één met twee eenpersoonsbedden en één met een stapelbed. De keuken is van alle basisgemakken voorzien. In de badkamer zijn een douche, wastafel en toilet. Bedlinnen , handdoeken, keukendoeken en beperkt gebruik WIFI zijn aanwezig. Deze duingalows liggen centraal in het park, achter Duinrell Plaza.

Zie voor meer info ook www.duinrell.nl

 

Geplaatst in 2022, Vakanties.