Lang week-end Duinrell 14 juli – 17 juli 2023

Lang week end Duinrell

Evaluatie weekend Duinrell

 

Ook dit jaar hebben weer 6 (grotere) families deelgenomen aan een verblijf op Duinrell van 14 juli – 17 juli. De Nederlandse, Colombiaanse en Syrische families (12 volwassenen, 24 kinderen en 3 honden) , grotendeels zelfstandig met eigen vervoer, openbaar vervoer en (soms) gebracht door vrijwilligers van de Vakantiebank Delft, betrokken na aankomst op Duinrell hun Comfort Duingalow waar de bedden reeds waren opgemaakt. Handdoeken en keukenset waren ook aanwezig.

Nadat de WIFI was geïnstalleerd  werden er meteen plannen gemaakt om via de verstrekte vouchers een tijdslot on line  te boeken voor het TIKI-bad. De keuze was of het binnenbad of buitenbad

 

Verder begon meteen de verkenning van het attractiepark Duinrell. Zoals bekend mag tijdens het verblijf gratis gebruik gemaakt worden van alle attracties . Er zijn genoeg attracties voor zowel de kleine als de iets oudere kinderen.

 

“We zijn erg dankbaar dat we de kans hebben gekregen om een wekend weg. We hebben er erg genoten en we zijn erg blij mee.

Groetjes Gabriël en Daniël”

 

Het weer zat niet helemaal mee, maar dit had als voordeel dat de wachttijden bij de attracties kort waren. Een ander voordeel was dat de ligging van de betrokken Duingalows vlakbij het attractiepark was. Zodat altijd even naar de Duingalows gelopen kon worden om te eten of bij te komen.

De reacties van de deelnemers waren zoals elk jaar. Een mooie, maar intensieve tijd met veel indrukken. Voor veel families was het heerlijk om een tijd met de hele familie even bij elkaar de zijn.

 

“Hallo het was leuk naar duinrell te gaan en ik vindt heel leuk en mijn broertje en zusjes ook.

                                                            Ahmad”

 

“We hebben het superleuk gehad! Jammer dat het alweer voorbij is.

                                                                                                                        Fam E.”

 

“Het was een goed en fijn verblijf op het vakantie park duinrell kinderen hebben genoten en veel plezier gehad het leukste vonden ze de kikker achtbaan en het zwemmen in het tikki bad ze zouden graag Langer gebleven we willen jullie bedanken voor het verblijf in het Park.   vriendelijke groet Maria” 

 

 

Wie:                         Gezinnen met basisschoolkinderen of iets ouder

Wanneer:                Zomervakantie vrijdag 14 juli – 17 juli 2023

 

Waar:                       Comfort bungalows op attractiepark Duinrell

 

Bijzonderheden: Vervoer heen en terug met eigen vervoer. Delft, 3 overnachtingen in eigen 6 persoons comfort-duingalow. Dagelijks toegang attractiepark en  toegang tot het Tikibad.

Voor ontbijt, lunch en avondeten zorg je zelf.

In Attractiepark Duinrell is het genieten van geweldige attracties en veel vermaak voor kinderen. De comfort-duingalow is een prima plek om je even rustig met de kinderen terug te trekken als je je in het Attractiepark hebt vermaakt. Deze duingalows hebben drie slaapkamers; één met een tweepersoonsbed, één met twee eenpersoonsbedden en één met een stapelbed. De keuken is van alle basisgemakken voorzien. In de badkamer zijn een douche, wastafel en toilet. Bedlinnen , handdoeken, keukendoeken en beperkt gebruik WIFI zijn aanwezig. Deze duingalows liggen centraal in het park, achter Duinrell Plaza.

Zie voor meer info ook www.duinrell.nl

 

Geplaatst in 2023.