Als je op een vraag klikt dan komt antwoord er onder tevoorschijn.
Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via de e-mail; 
info@vakantiebankdelft.nl

Het onderstaande contactformulier is tijdelijk buitenwerking

Ga hier naar het contactformulier

Cliënten van de Voedselbank Delft e.o. en mensen die via het maatschappelijk werk naar ons doorverwezen worden, die wonen in Delft, geen uitzicht hebben op vakantie en die onder het sociaal minimum inkomen leven, komen in aanmerking.

U ontvangt via de Voedselbank informatie over de uitjes en de vakantie.

U ontvangt altijd schriftelijk of via de email bericht van ons

Indien er extra kosten bijkomen wordt u daarvan op de hoogte gesteld. Bij de beschrijving van de activiteiten en vakanties leest u wat er extra inbegrepen is (zoals vervoer, evt lunch). Houdt er rekening mee dat u zelf voor zakgeld zorg.

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan bij uitjes en vakanties georganiseerd door de Vakantiebank.
Daarvoor moet u zelf oppas/verzorging regelen voor de dag(en) dat u mee gaat.

Houdt rekening met andere vakantiegasten.
U bent zelf verantwoordelijk voor uzelf, uw eigen kinderen en uw bagage. Laat waardevolle spullen niet onbeheerd achter in de kamer. Als u iets beschadigt of vervuilt worden de kosten bij u in rekening gebracht. Roken, gebruik van drugs en (overmatig) alcohol is niet toegestaan.
Per bestemming gelden eigen regels betreft stilte op het terrein enz. Deze worden zover van belang in de informatie aan deelnemers verstrekt.
De accommodatie heeft het recht om ieder die zich niet houdt aan de huisafspraken of wangedrag vertoont, de toegang te ontzeggen.

Nee, de vakanties zijn alleen voor gezinnen en alleenstaanden die al langere tijd niet met vakantie zijn geweest en komend jaar ook niet met vakantie gaan

Als u niet mee gaat is moet u dit zo snel mogelijk door geven : telefonisch, per mail of via het contactformulier op deze website.
Voor een uitje of kinderactiviteit minimaal twee dagen (= 48 uur) van te voren. Voor een vakantie minimaal twee weken (= 14 dagen) van te voren. Na deze termijn annuleren of niet komen zonder bericht betekent een volgende keer niet mee met Vakantiebank Delft.

Load More