Donateurs

Vakantiebank Delft ontvangt geen subsidie. Gelden worden door sponsoring, donaties en via collectes in Delftse kerken verkregen. We kunnen een aanbod van uitjes, activiteiten en vakanties voor minima alleen realiseren met bijdragen van donateurs en sponsors. Alle financiële bijdragen of kortingen bij het organiseren van een uitje of vakantie, zijn zeer welkom.

Het is ook mogelijk een donatie in natura te doen: Vervoer, een vakantie-accommodatie, een workshop, spelmateriaal of een boodschappenpakket bijvoorbeeld. Hierover komen wij graag met u in contact. E-mail ons: info@vakantiebankdelft.nl

Vul het contactformulier in

Contactformulier is tijdelijk buiten werking

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het werk van de Vakantiebank Delft: Zij werken samen om te zorgen dat uitjes, activiteiten en vakanties voor deelnemers mogelijk gemaakt worden. Mensen die hun persoonlijke ervaring en mogelijkheden  inzetten op het gebied van PR, fondswerving, organisatie en begeleiding van uitjes en vakanties. En chauffeurs die met eigen auto of bus deelnemers en bagage veilig naar de vakantiebestemming brengen en halen. Vakantiebank Delft heeft mensen nodig: Zowel organisatorische regelaars en meedenkers als heel praktische doeners. Mensen die maar een dagje in het seizoen beschikbaar zijn of meer tijd en ruimte hebben. Mensen met een flexibele, open houding, respect en een warm hart voor deelnemers van de Vakantiebank.

We zoeken per direct:

  • Mensen met ervaring en plezier in het organiseren van een uitje of een activiteit
  • Mensen met kennis en netwerk op gebied van P.R.

Kunt u iets doen voor Vakantiebank Delft?! Laat het ons weten via info@vakantiebankdelft.nl

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden over het werk en de ontwikkelingen van Vakantiebank Delft ? Geef uw gegevens door via het contactformulier op deze site.

Graag komen we met u in contact

Op welke manier kan ik iets bijdragen aan de Vakantiebank?!

Steun ons met een donatie, financieel of in natura. Alle hulp is bijzonder welkom!

Banknummer: NL67 ABNA 0620 3891 41 t.n.v. Stichting Stadsdiaconaat Delft e.o. o.v.v. Vakantiebank Delft

Wij danken

L. Mastenbroek Beheer B.V., Lions Delft, ’t Goeie Doelen Winkeltje Delft, Stalpeart van der Wiele Fonds, Stichting Jeugdwerk Anthonius en Lodewijk. Mede door hun financiële bijdrage kunnen we de uitjes en vakanties mogelijk maken.

IMG_2393