Zwemmen in de Kerstvakantie bij Zwembad Kerkpolder

 

Zwemplezier in de kerstvakantie

Sportfondsen zwembad Kerkpolder heeft in samenwerking met Vakantiebank Delft in de Kerstvakantie een dagje onvervalst zwemplezier georganiseerd voor gezinnen met een kleine beurs.

In de week voor de Kerstvakantie heeft Vakantiebank Delft bij de 5 uitdeelpunten van de Voedselbank in Delft en bij het inloopcentrum Jessehof de uitnodigingen persoonlijk uitgedeeld. Bij de meeste uitdeelpunten was hier grote belangstelling voor. Met de uitnodiging in de hand konden gezinnen genieten van een dagje ongedwongen waterpret. Zondag 5 januari was de laatste dag dat er van de uitnodiging gebruik gemaakt kon worden, en dat is ook gebeurd. ‘Op de kop af’ 200 zwemmers zijn er geteld. ‘ Een fantastisch aantal, waar ik niet op had durven hopen’, aldus Frans Alebregtse van Zwembad Kerkpolder. ‘Van verschillende kanten hebben wij zeer positieve reacties gekregen op onze actie’. We kunnen hier gerust van een succes spreken’.

Ook Vakantiebank Delft is blij met het resultaat: ‘Wanneer de dagen buiten donker en koud zijn, is het fijn als je mensen kunt verblijden met gezelligheid, warmte en plezier’.

Geplaatst in 2019.