Vakantiepark Molenwaard 18 Maart – 21 Maart 2022

 

Verslag Vakantiepark Molenwaard

Wat is en waar ligt Vakantiepark Molenwaard? Het Vakantiepark ligt in de Alblasserwaard en is minder dan een uur rijden vanaf Delft. Het is een ontzettend leuk park voor gezinnen met jonge kinderen.

Het weekend van 18 Maart tot 21 Maart verbleven zes gezinnen van Vakantiebank Delft in dit Park. Ieder gezin kreeg een Fien & Teunboerderijtje toegewezen. De boerderijtjes zijn compleet ingericht met alle voorzieningen. Zelfs de bedden waren bij aankomst al opgemaakt met vrolijke dekbedhoezen. Op het park was van alles te doen en er zijn voldoende speeltuintjes. Zondagmorgen konden alle gezinnen aansluiten bij het Fien en Teunontbijt in het restaurant. Dat was een leuk feest want Fien en Teun waren er ook en iedereen mocht met hun op de foto.

Op tien kilometer afstand ligt Avonturenboerderij Molenwaard. De gezinnen konden hier onbeperkt gebruik van maken tijdens hun verblijf op het Vakantiepark. Kinderen konden ponyrijden, met een boot varen, helpen met het voeren van de dieren en verschillende spelen doen. De kinderen ontvingen een polderpaspoort waar allerlei opdrachten in stonden. Bij het behalen van de opdrachten kregen ze een medaille.

En wat werkte het weer mee, de hele dag zonneschijn.

Iedereen heeft ontzettend genoten en waren er echt even uit. Na afloop ontvingen we enthousiaste berichten van de gezinnen en dat is mooi.

Klein verhaaltje van mijn dochter:

“Ik heb het heel leuk gehad op het vakantiepark Molenwaard. Ik heb Fien en Teun gezien. Ik heb de dieren gevoerd. Ik heb lekker ontbeten en het was lekker weer. Mijn bed was heel erg zacht en ik vond het heel leuk dat mijn hondje mee mocht!”

 

 

 

Vakantiepark Molenwaard

 

Wie-           gezinnen met jonge kinderen (tot 9 jaar)

 

Wanneer- vrijdag 18 Maart tot maandag 21 Maart 2022

 

Waar-       Fien-en Teunboerderijtjes en 6 persoons Biesboschchaletjes op Vakantiepark

Molenwaard in Ottoland

 

De Vakantiebank Delft heeft voor bovenstaande datum zes huisjes gehuurd op Vakantiepark Molenwaard. Het vakantiepark is erg leuk voor gezinnen met jonge kinderen.

Voor de kinderen is Vakantiepark Molenwaard één groot polderspeelparadijs!

Lekker ravotten in de buitenlucht; dat wil toch ieder kind?! In de vele speeltuinen, verspreid over het hele park, is er altijd iets te beleven.

Speel op de Paardenkar of Speeltrekker en klim op de schommelwip van Mike het schaap, Sebastiaan het varken of Rosa de koe. Natuurlijk mag de Boomhut van Fien & Teun niet ontbreken! Waan je in de wereld van het allerleukste boertje en boerinnetje.

 

In de weide van de Boerderij vind je de allerliefste dieren: van kleine geitjes tot kwetterende eendjes. In de Kinderboerderij mag je de konijntjes knuffelen en helpen om de schaapjes te voeren. Ze komen zo uit je hand eten!

 

Fien en Teun zijn het gezicht van Avonturenboerderij Molenwaard

Wil je samen met het hele gezin, nog meer superleuke boerderij-activiteiten beleven? Je kan als gast van het Vakantiepark een dag naar themapark Avonturenboerderij Molenwaard. De Avonturenboerderij ligt 10 kilometer verderop en daarom is het belangrijk dat deelnemers over eigen vervoer beschikken. Voor ontbijt, lunch en avondeten zorg je deze dagen zelf.

Geplaatst in 2022, Vakanties.