Vakantiehuisjes

Huisjes van Rita’s Reisbureau verspreid over weken in de zomervakantie
30 deelnemers –     gezinnen/alleenstaanden, 13 volwassenen en 17 kinderen

De overweldigende positieve reacties van mensen die een weekje in een door particulieren beschikbaar gesteld huisje vakantie mochten vieren, zegt hoe succesvol dat dit jaar was: Er was vanuit de Vakantiebank dan ook veel tijd gestoken in een goede voorbereiding, het vinden van passende huisjes en vrijwillige chauffeurs, een bezoek voor vertrek met verrassingspakketje voor onderweg en regelmatig overleg met Rita’s Reisbureau.

“Ja he is echt super mooi daar hoor nog mooier dan op de foto’s. Hadden ook het weer mee. En die mensen hadden echt aan alles gedacht zo super lief dat is met geen pen te beschijven. Nogmaals heel heel erg bedankt het heeft ons gezin heel erg goed gedaan”.

“Wij hebben echt heerlijk genoten van ons vakantie!! Lekker gewandeld, gegeten en uitgerust! Wij hadden de mogelijkheid om familie 1 dagje te ontvangen en wij hebben echt veel plezier gehad in hun grote tuin. Ook mijn kindjes konden heerlijk spelen. Jullie heel erg bedankt voor deze mogelijkheid!”

“we hebben een geweldige week gehad  de jongens hebben zich vermaakt geen moment verveeld 

voor hun was er animatie voor de volwassene was er niet veel  het huisje was geweldig erg luxe we kunnen weer lekker bij tanken  en er met plezier aan terug denken super dat je dit voor ons hebt geregeld  mijn dank is groot ook namens de jongens dank je wel” 
“Wij hebben een super week gehad, wat een lieve mensen zijn I en H (de eigenaars van het huisje). Alles was aanwezig, we mochten zelfs groente uit de moestuin halen. Zoveel rust daar en aan speelplezier voor de kinderen was geen gebrek. Mooi gelegen, veel groen, mooie planten een vijver met goudvissen en kikkertjes. Ik wil jullie dan ook heel heel erg bedanken namens mijn man kinderen en mij zelf. Het heeft ons zoveel goeds gedaan, we hebben genoten. Woorden schieten mij eigenlijk te kort. Nogmaals bedankt ik heb wat foto’s gemaakt die zal ik jullie toemailen”

Geplaatst in Geen categorie.