Uitstapje Drievliet 30 augustus

Verslag Drievliet

 

Op vrijdag 30 Augustus kon de Vakantiebank Delft op uitnodiging van Stichting het Vergeten Kind mee gaan met Gemeente Delft op Heppie Zomertour naar Drievliet.
Gezinnen uit Delft konden genieten van een dagje uit.
Om 9.45 uur verzamelen bij de Adelbertkerk, maar helaas kwam de bus te laat en vertrokken we later. Hierbij dan ook de complimenten aan de kinderen en hun ouders dat ze zo rustig en geduldig bleven. Eenmaal in de bus zaten we zo bij Drievliet. Bij de ingang werden we opgewacht door de mensen van Stichting het Vergeten Kind. Iedereen kreeg een entreebewijs, consumptiebonnen, bon voor patat en een snack. Nog een zakje chips en konden we eindelijk naar binnen. Nu kon de pret echt beginnen. Ieder gezin ging zijn eigen weg. Het weer was geweldig, niet te warm en niet te koud. Dat vonden waarschijnlijk heel veel mensen want het was enorm druk. Bovendien was het ook de laatste dag van de schoolvakantie. Voor sommige attracties moest je wel 25 minuten in de rij staan, dat moest je er voor over hebben. Er was voor ieder wel wat wils.
Ondanks de drukte en het wachten zagen we toch overal glunderende koppies.
Om 17.00 uur weer terug in de bus waar het wel erg stil was. Iedereen was moe maar voldaan en kunnen we terug kijken op een mooie dag Drievliet.

 

 

Met dank aan Stichting het Vergeten Kind, de Gemeente en Delft en de Vakantiebank Delft

 

Namens Stichting Het Vergeten Kind en de Gemeente Delft organiseert de Vakantiebank Delft een (gratis) dagje uit naar het familiepark Drievliet

 

Wanneer: Vrijdag 30 augustus 2019 van 10.45 uur – 16.30 uur

Wie: (Één-ouder) Gezinnen met (jonge) kinderen

Hoe: Vervoer per bus vanaf de Minervaweg 7

Bijzonderheden: Voor de lunch worden consumptiebonnen uitgedeeld.

 

Er is voor iedereen wat te beleven; zie voor meer info www.drievliet.nl

 

Geplaatst in 2019.