RITA’s Reisbureau en ander huisjesaanbod

Wie

Gezinnen, alleenstaanden alle leeftijden

Wanneer

Data in en buiten schoolvakanties

Waar

Diverse plekken in Nederland

Bijzonderheden

Afhankelijk van het gekozen huisje.
Bekijk op website www.ritasreisbureau.nl de verschillende accommodaties en hun beschikbaarheid.
Vervoer met (eigen) auto en voor beddengoed, ontbijt, lunch en avondeten zorg je zelf.

De vakantiehuisjes via Rita’s reisbureau zijn e
envoudig en liggen veelal in of vlakbij de natuur. De meeste huisjes staan op particulier terrein, sommigen op een bungalowpark, zonder attracties of entertainment. Wel is vaak een fiets of spelmateriaal beschikbaar. De plekken zijn vooral geschikt voor mensen die genieten van rust en natuur, graag op zichzelf zijn of zich met het gezin goed kunnen vermaken. Om op pad te gaan of een boodschap te doen is beschikking over eigen auto ideaal; vaak is er wel een bushalte in de buurt. Op de site is bij elk huisje informatie over grootte, inrichting en omgeving te vinden. Via Vakantiebank Delft wordt alleen ingeschreven op huisjes in Nederland.

Er zijn verschillende grote huizen beschikbaar voor 8 en 10 personen. Ideaal voor grotere gezinnen die het fijn vinden om met elkaar vakantie te vieren en zich zelf goed kunnen vermaken. Maar ook zijn huisjes beschikbaar in verschillende periodes voor 2 a 3 personen.
Voor de week van 14 Juli tot 21 Juli is een stacaravan beschikbaar in Drenthe. Deze is geschikt voor een gezin met 2 a 3 kinderen die in het bezit zijn van een zwemdiploma. Een hele leuke locatie, maar spoedig opgeven is van belang. De vorige vakantiegangers waren erg enthousiast.
In Oosterhout zijn 2 vakantiehuizen voor 6 personen beschikbaar voor verschillende weken in de zomervakantie. De huizen staan in het bos en er is tv.

Beschikbaar voor meerdere ‘losse’ gezinnen of ouderen/alleenstaanden
Let op: Vanwege de beperkte mogelijkheden is snelle aanmelding van cliënten voor deze huisjes wel nodig om ‘n kans te maken!

 

Geplaatst in 2018.