Disney on Ice

Eén van de foto’s van het spektakel, door de begeleiders genomen

Kleine helden bezoeken Disney On Ice

 

 

DELFT – Woensdag 11 december jl. organiseerden Stichting MIJN HELD en Vakantiebank Delft een magisch bezoek voor kleine Delftse helden en hun ouders/verzorgers aan de spectaculaire show Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival.

De belangstelling was zo groot dat voor het vervoer naar Rotterdam een dubbeldekker was geregeld zodat iedereen mee kon. De kinderen konden niet wachten en stonden dan ook keurig op tijd te trappelen om in te stappen. Hoewel het de allerkleinsten niet altijd helemaal duidelijk was waar ze nu precies naartoe gingen. Zo reageerde één van de kleine helden verschrikt geen schaatsen bij zich te hebben bij het horen van de woorden “On Ice”. Gelukkig hoefden de kleine helden alleen maar plaats te nemen op de tribunes en te genieten. Dit deden ze dan ook volop.

Goofy

Nadat het publiek in Ahoy van harte welkom was geheten door de bekende Disneyhelden Mickey en Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy was het vooral girlpower dat de klok sloeg. Ga maar na, eerst werden de kleine helden meegenomen in de onderwaterwereld van Ariël, waarna ze konden meevaren met dappere zeevaarder Vaiana. Ook voor Rapunzel en Belle was vervolgens een hoofdrol weggelegd, waarna de show werd afgesloten met de populaire Anna en Elsa uit Frozen. De kinderen vonden het geweldig. Het begon zelfs binnen te sneeuwen! Nadat afscheid was genomen van alle oude en nieuwe Disneyhelden was het tijd om terug te keren naar Delft. In de bus werden snel filmpjes gekeken van de show om maar zolang mogelijk dat magische gevoel vast te kunnen houden.

Alle kleine helden hebben een onvergetelijke middag gehad waar ze nog lang met veel plezier op terug kunnen kijken. En daar doen de Vakantiebank Delft en Stichting MIJN HELD het voor!

Geplaatst in 2019.