Dagje Avifauna met boottocht

Kort verslag Avifauna

 

Met een groep van 45 ouderen en alleenstaanden (incl begeleiding) naar Avifauna geweest. Iedereen was ruim op tijd aanwezig en tijdens de bustocht naar de bestemming werd al gezellig met elkaar gepraat. Na aankomst even het vogelpark in om daarna in te schepen voor een boottocht via Woudsend naar de Braassemermeer. Onder het genot van een koffie/thee en een taartje werd de omgeving vanaf het water verkend.

Nadat de boot weer had aangelegd meteen door naar het Parkrestaurant voor een uitgebreide koffielunch. Daarna was er genoeg tijd om het vogelpark Avifauna te bekijken met o.a. een spectaculaire vogeldemonstratie.

Om 16.00 uur weer naar Delft afgereisd, waarbij in de bus geanimeerd de dag met elkaar werd besproken. Het was een leuke en dankbare groep, die een mooie dag met redelijk weer heeft beleefd.

 

Woensdag 23 mei
Dagje Vogelpark Avifauna met rondvaart
voor alleenstaanden en ouderen (zonder kinderen)

Opstappen
9.30 uur vertrek bus opstapplek
Adelbertkerk Minervaweg 7
10.00 uur vertrek bus opstapplek Jessehof Burgwal 50
17.00 uur terug in Delft
Koffie, thee met iets lekkers en uitgebreide lunch worden verzorgd.
Een leuke tocht met een rondvaartboot en speciale roofvogelshow staan op het programma. Ook geschikt voor mindervaliden.

Een prachtig park met vogels in allerlei kleuren, soorten en maten. Maar ook andere dieren zijn er te bewonderen. Nieuw is de sfeervolle Oosterse tuin met rode panda’s en Chinese kraanvogels. Een rondvaarttocht van een uur wordt u aangeboden en een heerlijke lunch met soep en broodjes. In de middag is er nog een bijzondere roofvogelshow.          

Geplaatst in 2018.