Zin in Vught

Evaluatie

 

Op 31 juli zijn er vier gezinnen met jonge kinderen afgereisd naar Vught voor een heerlijke verwenvakantie bij Kloosterhotel ZIN. Ondanks het tegenvallende weer hebben zij genoten van alle gezelligheid en veel activiteiten, die het ZIN-team voor hen had bedacht. Het was een heerlijke vakantie waar met veel plezier door hen op wordt teruggekeken.
Een week later was het de beurt aan vijf alleenstaanden. Opgeladen, uitgerust en met heel veel enthousiaste verhalen kwamen zij terug.
Wederom twee geweldige weken vol plezier, gezelligheid en waar nodig een luisterend oor. Veel dank aan het ZIN-team voor alle zorg en inzet!

Vakantieweken Kloosterhotel ZIN in Vught

Geheel verzorgde vakantie voor mensen die er eens ‘tussenuit willen’, maar om verschillende redenen daar niet toe in de gelegenheid zijn.

De dagen worden georganiseerd door de fraters van de Eleousa-communiteit, samen met een aantal vrijwilligers. De communiteit is gevestigd in Vught op het terrein van Kloosterhotel ZIN, waar de vakantieweken plaats hebben.

Elke morgen, middag en avond is er een aanbod van activiteiten. Deelname hieraan is niet verplicht. U kunt ook op eigen gelegenheid fietsen, wandelen of iets in de omgeving bezoeken, of gewoon lekker ontspannen op het landgoed van het klooster. Alle maaltijden zijn gezamenlijk; alle kamers zijn éénpersoonskamers. Heel kleine kinderen kunnen bij hun moeder of vader slapen

Week 1: van maandag 31 juli t/m donderdag 3 augustus

  • Voor (éénouder) gezinnen met 1 of 2 kinderen.
  • Er is vanuit Vakantiebank Delft plaats voor ongeveer 10 personen.

Week 2: van maandag 7 t/m vrijdagmorgen 11 augustus

  • Voor alleenstaanden of paren zonder kinderen. Er is plaats voor 5 personen

Voor vervoer wordt (indien nodig) wordt gezorgd

 

Geplaatst in 2023.