High Tea 14 maart 2019

Donderdag 14 maart high tea
voor een klein groepje ouderen en alleenstaanden ( zonder kinderen
)

11.30 uur vertrek met auto’s: Adelbertkerk, Vierhovenkerk, Hofkerk en Immanuelkerk. Om 14.30 u gaan we weer huiswaarts en zijn we op tijd terug voor de Voedselbank.

Evaluatie:

Met een select groepje van 12 personen is er een High Tea georganiseerd bij tuincentrum GroenRijk te Rijswijk. Het gezelschap was goed geluimd en er werd gezellig met elkaar gesproken. Een van de deelneemster vertelde: “het was zo leuk dat er ook over andere landen/cluturen werd gesproken”.

Aan het eind ontvingen de deelnemers nog een verrassingstasje met een paar bolletjes narcissen, kaarsje en zaaidjes (om zelf te planten).

Verslag van deelnemer Nico van Aurich aan de High Tea 

Met een groepje van ongeveer 10 mensen gingen wij met 2 begeleiders van de Vakantiebank Delft naar het Tuincentrum Groenrijk voor een High Tea. Sommige van ons, waaronder ongetekende, hadden nog nooit een High Tea meegemaakt. Gelukkig was er genoeg plek om de auto’s te parkeren.

De sfeer was prima, ondanks het winderige weer. Nadat we door een aantal kassen waren gelopen bereikte wij onze bestemming. Daar vonden wij een keurig gedekte tafel. Als snel kwam een serveerster met potten kokend water aanzetten. We konden kiezen uit verschillende soorten thee. Daarna kwam de serveerster met etagères aanzetten vol lekkers. Van kleine koekjes tot bonbons. Ook werden er kleien potjes soep geserveerd. Het was aubergine soep.  Ten slot kwam de serveerster met hartige hapjes en kleine broodjes naar ons toe. Dat smaakte ons prima. We kregen een goede tip van Marianne, om niet eerst aan het zoet te beginnen, maar aan de kleine broodjes en hartige hapjes.  Onder het genot van al dit lekkers werd er gezellig gepraat en sommige onder ons wisselde zelfs adresgegevens uit. Gezelligheid kent geen tijd en al snel was het tijd om naar huis terug te keren. Het overgebleven lekkers mochten we in een doggybag meenemen. Tot slot kregen we nog een leuke attentie van de firma Groenrijk. Zo werd deze High Tea een onvergetelijke dag. Iedereen heeft echt genoten van dit uitje. Wat ons betreft mogen er meer van zulke dagen komen.

 

Geplaatst in 2019.