Stay OK Bergen op Zoom

 

 

Kort verslag Stay Okay Bergen opmZoom

 

Vakantie alleenstaande moeders met kinderen 4-6 mei 2018 Stay Okay Bergen op Zoom
26 mensen; 8 moeders, 16 kinderen en 2 begeleiders (een dag een maatschappelijk stagiaire)

Een heerlijk weekend met prachtig weer, smullen van maaltijdbuffetten bij de vriendelijke Stay Okay, een geweldig buitenspeelterrein, bosgolf, fietsen, bevrijdingsdag in Bergen op Zoom, een kampvuurtje met liedjes, marshmellows en verhalen. En als afsluiting klimmen in het spectaculaire klimbos en een lunch in de uitspanning met hertenkamp en speeltuin.
Kinderen vonden heel snel vriendschappen en er werd leuk gesport en gespeeld met elkaar. Ook moeders hadden aanspraak aan elkaar en trokken met elkaar op. Sponsorbus Pijnacker bracht allen weer veilig en met extra vip-service terug naar Delft. Dat was ontspanning ten top!

Vakantie Stay Okay Bergen op Zoom

Wie:                Alleenstaande moeders met kinderen
Wanneer:       Meivakantie 5-7 mei
Waar:              Hostel Stay Okay Bergen op Zoom

 

Bijzonderheden: Met bus vanaf opstapplek Delft,
2 overnachtingen op eigen familiekamer met douche/toilet, inclusief beddengoed, alle maaltijden, een dagje fietshuur en een ……-activiteit.

 

Stayokay Bergen op Zoom ligt midden op een ruim groen bosterrein waar fijn gespeeld kan worden. In het splinternieuwe hoofdgebouw is een gezellige zithoek en bar met prachtig terras, speeltuin en kabelbaan. Vlakbij is een spectaculaire klimbaan, een groot meer en er zijn vele fiets- en wandelpaden door de natuur. Vanaf de bushalte ben je zó in Bergen op Zoom, een leuke stad met knusse straatjes. Er is keuze om meer op jezelf te zijn of met anderen samen iets te doen. Je kunt je er heerlijk ontspannen en je hoeft je niet te vervelen!

Beschikbaar 6 huisjes voor 6 alleenstaande moeders met kinderen

 

Geplaatst in 2018.