Zin in Vught

 

 

Verslag vakantieweken Vught

 

Ook dit jaar hebben er vanuit Vakantiebank Delft weer mensen deelgenomen aan een heerlijke verwenvakantie in kloosterhotel ZIN in Vught. Voor het eerst sinds de uitbraak van corona waren er ook weer kinderen welkom. Het waren dagen van heerlijk ontspannen, genieten van de omgeving, gezellige spellen, workshops en uitjes. De sfeer in de groepen was goed en alle deelnemers hebben een gezellige en ontspannen tijd gehad.

In totaal hebben 11 deelnemers (8 volwassenen en 3 kinderen) deelgenomen aan de activiteiten in kloosterhotel ZIN te Vught.

De Vakantiebank Delft dankt Broer Huitema en zijn vrijwilligers van de Eleousa-communiteit voor hun inspanning om de deze weken tot een succes te maken. Tevens gaat onze dank uit naar de sponsoren die dit financieel mogelijk hebben gemaakt

Een aantal reacties van vakantiegangers:

 

Hartelijk dank. We hebben echt heerlijk genoten!’

 

‘Dank jullie voor de fantastische vakantie. We hebben ervan genoten!’.

Ik had deze vakantie heel erg nodig. Ik heb een fijne tijd gehad in Vught. Er was ruimte voor plezier en ontspanning, maar ook voor een goed gesprek. Ik ben opgeladen en uitgerust weer thuisgekomen.’

 

Vakantieweken Kloosterhotel ZIN in Vught

Geheel verzorgde vakantie voor mensen die er eens ‘tussenuit willen’, maar om verschillende redenen daar niet toe in de gelegenheid zijn.

De dagen worden georganiseerd door de fraters van de Eleousa-communiteit, samen met een aantal vrijwilligers. De communiteit is gevestigd in Vught op het terrein van Kloosterhotel ZIN, waar de vakantieweken plaats hebben.

Elke morgen, middag en avond is er een aanbod van activiteiten. Deelname hieraan is niet verplicht. U kunt ook op eigen gelegenheid fietsen, wandelen of iets in de omgeving bezoeken, of gewoon lekker ontspannen op het landgoed van het klooster. Alle maaltijden zijn gezamenlijk; alle kamers zijn éénpersoonskamers.

Week 1: van maandag 1 t/m donderdag 4 augustus

  • Voor (éénouder) gezinnen met 1 of 2 kinderen.
  • Er is vanuit Vakantiebank Delft plaats voor ongeveer 10 personen.

Week 2: van maandag 8 t/m vrijdagmorgen 12 augustus

  • Voor alleenstaanden of paren zonder kinderen.
  • Er is vanuit Vakantiebank Delft plaats voor ongeveer 5 personen.

Geplaatst in 2022.