Vakantie Duinrell Wassenaar

duinrellEvaluatie

Met totaal 40 personen (moeders, vaders en kinderen) vier dagen (drie nachten) naar Duinrell geweest. Iedereen heeft genoten van de attractie en vooral het Tikibad waar onze vakantiegangers (dankzij de coulance van Duinrell) elke dag drie uur konden verblijven.

Op de laatste avond werd de vakantie afgesloten met een gezamenlijk etentje bij La Place.

Door alle indrukken en prikkels zijn sommige families na het etentje (behoorlijk moe maar toch tevreden) op eigen gelegenheid naar huis gegaan of door vrijwilligers naar huis gereden.  De rest is de volgende morgen met de bus naar Delft gegaan.  Al met al een geslaagd festijn.

 

 

Wie

Gezinnen met basisschoolkinderen

Wanneer  

Zomervakantie
ma.14 – do.17 augustus

Waar

Duinhostel op attractiepark Duinrell

Bijzonderheden

Vervoer heen en terug met touringcar vanaf opstapplek Delft, 3 overnachtingen op eigen 6 persoons familiekamer met stapelbedden incl. beddengoed en douche/toilet op de kamer. Dagelijks  toegang attractiepark en 3 uur toegang tot het Tikibad. Voor ontbijt, lunch en avondeten zorg je zelf.
De laatste avond wordt een gezamenlijke maaltijd verzorgd door Vakantiebank Delft.

wassenaar

 

In Attractiepark Duinrell is het genieten van geweldige attracties en veel vermaak voor de kinderen. Het tot groepsaccommodatie omgebouwde koetshuis ligt midden op het landgoed Duinrell, dicht bij het attractiepark en Tikibad. De benedenverdieping is voor de gezinnen van Vakantiebank Delft. Het is mogelijk dat andere gezinnen of groepen gebruik maken van kamers in het huis. Per verdieping is een grote gemeenschappelijke keuken waar je zelf of gezamenlijk kunt koken en er is een gezelschapsruimte. Rondom het huis zijn ruime terrassen met barbecue-gelegenheid. Je bent vrij met je eigen gezin, maar je houdt rekening met de andere vakantiegasten in het huis en zorgt er met elkaar voor dat de gemeenschappelijke keuken en ruimte opgeruimd wordt.   

Geplaatst in Geen categorie.