Actualiteit

 

  • Maart 2017 LIonsclub Princestad Delft - Bert Stroker van de Lionsclub Princstad te Delft overhandigt Marjolein Kenselaar van de Vakantiebank Delft een riante cheque om te besteden voor dagjesuit/vakanties voor clienten van de Voedselbank, de Delftse buur en de Jessehof.
  • 20 april Inschrijven/voorlichting dagjes uit en kinderkampjes - Op donderdag 20 april a.s. wordt op de voedsel-uitdeelpunten in Delft en Pijnacker-Nootdorp door medewerkers van de Vakantiebank Delft voorlichting gegeven.  Kom even een praatje maken. Misschien zit er nog iets leuks voor jullie bij.
  • 21 april Bloesemboottocht over de Linge en Leerdam - Klik hier voor een korte belevenis van deze heerlijke dag.  
  • April 2017 Soroptimistclub Delft; Klavervrouw - De Klavervrouwen onderdeel van de Soroptimistclub Delft overhandigen een cheque aan de Vakantiebank Delft. Zij hebben met dit bedrag bijgedragen aan een langweekend Stay Okay Bergen op Zoom voor alleenstaande moeders en kinderen.              
  • 22 aprilt/m 24 april Vakantie Stay Okay Bergen op Zoom - Het week-end is een succes geweest.  Klik hier voor een kort verslag.
  • 13 mei Holle Bolle Boom - Op zaterdag 13 mei jl is de vakantiebank naar het in de punt van Noord-Holland gelegen attractiepark  Holle Bolle Boom. Voor een verslag klik hier
  • 21 mei Bijdrage Eerste Heilige Communie-groepen Franciscus en Clara-kerk en Adelbert-kerk - Een koffer vol knutselspullen, potloden, stickers  en een bedrag  €247,14 hebben de Eerste Heilige Communicanten van de Franciscus en Clara-kerk en de Adelbrechtkerk bijeengespaard. De knutselspellen gaan zeker mee voor de kinderen op door de Vakantiebank georganiseerde vakanties. Het gespaarde bedrag zal gebruikt worden voor een leuke vakantie-ervaring zonder zorgen!  
  • Actie Geef ze de Vijf - Actie ‘Geef ze de Vijf!’           Vakantiebank Delft     In Delft leven veel gezinnen onder het sociaal minimum inkomen. Zij worden dagelijks geconfronteerd met financiële en sociale problemen. Een uitje of vakantie zit er voor hen niet in, terwijl ze daar vaak echt aan toe zijn: Even afstand nemen, op adem komen, de sleur […]
  • 8 juni Inschrijven Kinderzomerfeest DVA & Kook-workshop - Op donderdag  8 juni kan er op de voedselbank-uitgiftepunten informatie ontvangen worden over twee vakantiebank activiteiten. Kinderzomerfeesten georganiseerd door “Delftse Vakantie Activ